Модна агенция Вип Моделс България е създадена през 2007 година. Основната дейност на Вип Моделс България е организирането на конкурси за красота. Агенцията осигурява на своите модели безплатни курсове по обучение за модели. Агенцията работи само с момичета.

Агенцията се занимава само с мода, ревюта и конкурси за красота и фотосесии. Всички модели, който нямат 18 години трябват да бъдат придружени от родител и подписват декларация за съгласие за участие в нашите конкурси и спазване на правилата на агенцията.

Вип Моделс България разполага с офиси в следните градове: София, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и Велико Търново.

Това с което Вип Моделс България може да се похвали и никоя друга агенция не може са многобройните конкурси за красота в рамките на една година - средно между шест и осем конкурса на година, което превръща агенцията в лидер при организирането на конкурси за красота и с най-голям опит сред бранша. Конкурсите се провеждат на територията на България и извън нея.

Вип Моделс България не изисква никакви парични такси за участие на моделите. Всичко свързано с транспорт, престой, обучение, храна и снимки се поема от агенцията.

Ако Вие искате да станете модел, Вип Моделс България ще Ви даде едно професионално начало на Вашата кариера.

Вип Моделс България - Vip Models Bulgaria. Fashion Agency. Copyright © 2008-2014 Всички права запазени. vipmodelsbg.eu
Page Ranking Tool Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!